Remslangen bij Carpartsdeal


Bij Carpartsdeal vind u een ruim assortiment remslangen voor uw auto. Met ruim 160.000 onderdelen heeft Carpartsdeal een ruim assortiment autoonderdelen voor uw auto. Alle getoonde producten zijn nieuw en hebben standaard 2 jaar garantie. Mocht u een verkeerd onderdeel hebben besteld dan kunt u deze altijd retourneren binnen 30 dagen na ontvangst van het onderdeel


Waarom een remslang vervangen?

Een remslang is een belangrijk onderdeel van het algehele remsysteem. Het is dus van belang dat u deze regelmatig controleert op slijtage. Omdat de remslang vaak meebeweegt bij de bewegende onderdelen is slijtage meer aan de orde bij de remslangen dan bij de remleidingen. Door het meebewegen kan de remslang poreus worden. Het vervangen van de remslangen is vrij eenvoudig en neemt niet teveel tijd in beslag. U dient de koppelingen los te draaien en de borgveer te verwijderen voordat u de remslang kunt vervangen. Vergeet bij het vervangen niet om gebruikt te maken van een opvangbak zodat u de remvloeistof niet morst. Na het vervangen van de remslang dient u de remvloeistof ook te vervangen. 


Welke merken remslangen kan ik kopen bij Carpartsdeal?

Bij Carpartsdeal vind u een uitgebreid aanbod remslangen voor uw auto. De bekende merken die wij aanbieden op het gebied van remslanegen worden tevens gebruikt voor de eerste montage door autofabrikanten. U kunt bij ons de merken Bosch, Delphi, ATE, TRW, Brembo en Ferodo vinden. Dit zijn hoogwaardige kwalitatief merken die al decennialang actief zijn in de automotive industrie.