Goedkope remblokken bij Carpartsdeal

Bij Carpartsdeal kunt u een uitgebreid aanbod remblokken vinden voor een betaalbare prijs. Met ruim 12.000 verschillende remblokken op voorraad hebben wij een zeer ruim assortiment remblokken. Voor elke auto heeft Carpartsdeal een remblok.


Wat doet een remblok precies?


De remblok is een onderdeel van het remsysteem. Doordat u veilig en snel wilt kunnen afremmen is het belangrijk dat u kwalitatief hoogwaardige remblokken gebruikt. Dit voorkomt schade aan de overige remdelen in het remsysteem.  

Een remblok zorgt ervoor dat u veilig kunt afremmen. Wanneer u het rempedaal intrapt drukt de remblok, door toedoen van de zuigers, tegen de remschijf aan waardoor u tot stilstand komt. Wanneer u een noodstop  maakt ziet u de remschijf rood aanlopen, dit komt door de krachten die vrijkomen bij het hard afremmen. 


Hoelang gaat een remblok mee?


Dit is mede afhankelijk van uw rijstijl, Een sportieve rijder zal bijvoorbeeld minder lang gebruik kunnen maken van zijn remblokken dan een normale rijder. Doorgaans gaat een remblok circa 45.000 kilometer mee,, dat is dus circa de helft van de levensduur van een remschijf. Controleer regelmatig uw remblokken en remschijven om schade aan het remsysteem te voorkomen.


Welke merken remblokken kan ik bij Carpartsdeal vinden?


Omdat Carpartsdeal waarde hecht aan kwalitatief hoogwaarde producten bieden wij enkel bekende a-merken aan die ook toeleverancier zijn van autofabrikanten. U koop bij Carpartsdeal dus altijd OE kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Bij Carpartsdeal kunt u de merken Delphi, TRW, Bosch, ATE, Ferodo en Brembo vinden. Deze fabrikanten zijn al decennialang actief in de automotive industrie. U maakt dus direct gebruik van de expertise van deze fabrikanten. Bij Carpartsdeal koopt u dus altijd hoogwaardige producten tegen een betaalbare prijs.