Welkom bij Carpartsdeal


 Carpartsdeal is ontstaan in 2007 met de import en export van auto onderdelen voor de groothandel en distributeur. De belangrijkste merken destijds waren voor ons TRW , ATE en Knecht. Naarmate de jaren vorderden hebben wij de handel in auto onderdelen uitgebreid naar vrijwel elk bekend merk.

Doordat we met verschillende fabrikanten en distributeurs in Europa werken zijn wij in staat om producten aan te bieden tegen zeer competitieve prijzen.

Daarom hebben wij in 2018 besloten onze eigen webshop op te richten om op deze manier de beste prijzen toegankelijk te maken voor de particulier. Wij zijn continu bezig met het optimaliseren en het uitbreiden van onze webshop. Alle onderdelen die worden aangeboden op Carpartsdeal voldoen aan de Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen. Carpartsdeal werkt uitsluitend met EU gekeurde producten.

De 160.000 producten die wij vermelden op de webshop betreffen alle producten die binnen 3 werkdagen leverbaar zijn. Mocht u een product niet vinden dan betekent dit niet dat Carpartsdeal dit niet kan aanbieden. Vraag gerust in de chat of per e-mail naar het product dat u zoekt, dan helpen wij u graag verder.

Mocht een product niet naar wens zijn, of heeft u onverhoopt een verkeerd product besteld dan kunt u deze altijd retourneren binnen 30 dagen. U krijgt dan gegarandeerd na ontvangst uw aankoopbedrag terug binnen 7 werkdagen.

Verzending

Carpartsdeal werkt samen met erkende transportbedrijven (zoals DHL , GLS , DPD) die de beste service en leveringstijden garanderen. Voor de binnenland distributie maken wij gebruik van PostNL. Uw bestelling wordt afgeleverd bij u thuis of op een door u opgegeven adres.

Klantenservice

Bij Carpartsdeal geldt dat de klant koning is. Is een product niet naar wens of heeft u onverhoopt een verkeerd product besteld dan kunt u deze natuurlijk retourneren.

Ook wanneer u problemen heeft met het vinden van het juiste product kunt u ons natuurlijk contacteren, dit kan door telefonisch contact met ons op te nemen of via e-mail.

Beste prijs

Carpartsdeal streeft ernaar om ten alle tijde de beste prijs aan te kunnen bieden. Houdt u onze website in de gaten voor de beste deals van de maand. Carpartsdeal heeft elke maand weer een nieuwe "BEST DEAL"