Goedkope Mann-Hummel filters | Uitgebreid aanbod filters voor uw auto | Carpartsdeal auto-onderdelen

 

Bij Carpartsdeal vind u een uitgebreid aanbod Mann-Hummel filters. De auto filters van Mann-Hummel zijn een begrip in de auto industrie.

Mann-Hummel fabriceert onder andere haar filters voor de eerste montage. 

 

Hoe is Mann-Hummel ontstaan?

 

Mann is opgericht in 1938 door Adolf Mann en Dr. Erich Hummel, vandaar de naam Mann + Hummel. Mann + Hummel was van oorsprong een Textielbedrijf in Ludwigsburg.

Echter na het uitbreken van de tweede wereldoorlog heeft Mann + Hummel zich gericht op het fabriceren van Olie- en Brandstoffilters in het jaar 1942.

Vandaag de dag telt Mann + Hummel ruim 20.000 medewerkers, ruim 80 locaties en een totaalomzet van 3,9 Miljard euro omzet.

Mann + Hummel fabriceert haar filters onder andere voor de eerste montage voor merken als Volkswagen, Opel, Citroën, Peugeot, Renault, BMW, Mercedes-Benz,

Toyota, Hyundai, Dacia, Fiat, Lancia, Seat, Skoda, Audi en meer.

Mann + Hummel is één van de wereldleiders op het gebied van filters. 

 

Mann-Hummel filters online bestellen bij Carpartsdeal.nl

 

Carpartsdeal is trots om het merk Mann-Hummel te voeren in haar assortiment. Met Mann-Hummel filters in het assortiment tonen wij aan dat wij waarde hechten aan kwaliteitsproducten.

Mann-Hummel is een van de wereldleiders op het gebied van autofilters. Met de oliefilters, luchtfilters, interieurfilters en brandstoffilters in het assortiment kunnen wij een uitgebreid aanbod

leveren op het gebied van filters. Met ruim 4000 verschillende filters kunnen wij vrijwel elke filters voor elke auto leveren.

Standard geven wij 2 jaar garantie op alle producten van Mann-Hummel. Ook kunt u een verkeerd besteld product eenvoudig retourneren binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling.

Bij Carpartsdeal profiteert u dus altijd van scherpe prijzen voor A-merk auto-filters.

 

Ons complete assortiment Mann-Hummel filters en pakkingen kunt u hier vinden.

Wanneer u direct op kenteken wilt zoeken naar het passende filter voor uw auto kunt u hier klikken.

Kijk voor meer informatie over Mann-Hummel filters op: https://www.mann-hummel.com/en/

 

Mann-Hummel assortiment bij Carpartsdeal.nl

 

- Oliefilters

- Brandstoffilters

- Luchtfilters

- Interieurfilters

- Pakkingen