Denso onderdelen bij Carpartsdeal

Bij Carpartsdeal vind u een uitgebreid aanbod auto-onderdelen. Natuurlijk mag Denso ook niet ontbreken in het rijtje van bekende onderdelen fabrikanten. Wij zijn trots om het merk Denso te mogen aanbieden in onze webshop.

Informatie over Denso

Denso is opgericht in het jaar 1949 onder de naam Nippondenso LTD. Denso is een groot toeleverancier van electrische onderdelen voor de auto industrie. De grootste concurrent van Denso is het merk Bosch. Denso heeft haar hoofkantoor in de stad Kariya in Japan. Met een omzet van circa 30 miljard euro is Denso een van de grootste onderdelen leveranciers van de wereld. 

Denso levert ook voor de eerste montage haar onderdelen aan bekende autofabrikanten zoals Toyota, BMW, VAG groep, Mercedes, Opel, Renault, PSA groep en meer. 

U kent Denso wellicht van de starters en dynamo's. Naast deze onderdelen levert Denso bijvoorbeeld ook airco onderdelen, filters en ruitenwissers, bougies, bobines, radiateurs en meer voor uw auto. Met ruim 140.000 werknemers verdeeld over ruim 35 landen in de wereld is Denso een belangrijke speler op het gebied van auto-onderdelen. 

Mocht u een Denso onderdeel zoeken dan helpen wij u graag verder bij het vinden van het juiste auto-onderdeel.