Bosch onderdelen kopen bij Carpartsdeal | Ruim aanbod Bosch onderdelen

 

 

Carpartsdeal is trots om het merk Bosch te voeren in haar assortiment. Daarom vertellen we hier in het kort hoe Bosch is ontstaan.

 

Robert Bosch GmbH is een internationaal technologisch en dienstverlenend bedrijf bestaande uit de divisies automobieltechnologie, industriële technologie, consumentenproducten, energie- en bouwtechnologie.

In het boekjaar 2014 bestond de groep uit ongeveer 290.000 medewerkers met een omzet van 49 miljard euro. De Bosch Groep bestaat uit "Robert Bosch GmbH" en ongeveer 440 dochter- en regionale maatschappijen in ongeveer 60 landen.

 

Robert Bosch GmbH werd in 1886 als 'Werkstätte für Feinmechanik und Elektrotechnik' door Robert Bosch (1861-1942) in Stuttgard opgericht. Rober Bosch slaagde er in 1897 in om zijn magneetontsteking te installeren in een auto.

Daarmee had hij de oplossing gevonden voor een van de grootste technisch problemen waarmee de automobieltechniek worstelde. Hij werd meteen een succesvolle toeleverancier in de automobielsector.

 

In 1913 volgden lichtsystemen, in 1927 dieselinjectiesystemen en in 1951 benzine-injectiesystemen. Al in 1979 - na de komst van de digitale elektronica in de auto - werden ontsteking en benzine-injectie in complete motormanagementsystemen geïntegreerd.

Automobieltechnologie is de grootste divisie van Bosch. Deze divisie is goed voor ongeveer 68% van de totale omzet. Bosch is actief op de volgende terreinen:

injectietechnologie voor verbrandingsmotoren, randapparaten voor aandrijfsystemen, alternatieve aandrijfconcepten, systemen voor actieve en passieve veiligheid in voertuigen, rijhulp- en comfortfuncties, technologie en concepten voor informatie

en communicatie in auto's, technologie en service voor de autohandel.

 

Bij Carpartsdeal kunt u verschillende producten van BOSCH vinden zoals Remblokken, remschijven, remslangen, lampen, oliefilters, luchtfilters, interieurfilters, brandstoffilters, ruitenwissers en nog veel meer producten van Bosch.

Met ruim 30.000 verschillende Bosch onderdelen hebben wij een zeer ruim aanbod. Omdat we waarde hechten aan het leveren van kwaliteits onderdelen is ook Bosch een onderdeel van het assortiment van Carpartsdeal.

 

U kunt daarom de bekende Bosch onderdelen vinden in onze webshop voor zeer scherpe prijzen. Mocht u onverhoopt het verkeerde Bosch onderdeel hebben besteld dan kunt u deze altijd eenvoudig retourneren binnen 30 dagen.

Ook geven wij standaard 2 jaar garantie op alle Bosch onderdelen. 

 

Voor een totaal overzicht van ons Bosch assortiment kunt u hier klikken. Wilt u direct zoeken op kenteken naar het juiste Bosch onderdeel dan kunt u hier klikken.

Kijk voor meer informatie over Bosch op Bosch auto onderdelen.

 

Bosch auto onderdelen assortiment bij Carpartsdeal.nl

 

- Oliefilters

- Bougies

- Bobines

- Remblokken

- Remschijven

- Remtrommels

- Ruitenwissers

- Luchtfilters

- Interieurfilters

- Brandstoffilters

- Wielremcilinders

- Slijtage indicator

- Startmotor

- Lambda sonde

- Thermostaat

- V-Riem

- Distributieriem

- Waterpomp

- Relais

- MAP Sensor

- Nokkenas sensor

- Luchtmassameter

- Kachel ventilator

- Injector

- Gloeibougie

- EGR Klep

- Dynamo

- Bougiekabelset

- Brandstofpomp

- ABS Sensor

- Airco compressor