ATE Onderdelen kopen bij Carpartsdeal - Ruim aanbod ATE auto-onderdelen

 

ATE is opgericht door Alfred Teves in het jaar 1906. Destijds bezocht de heer Teves de IAA in Frankfurt met auto accessoires.

 In 1909 richt de heer Teves zijn bedrijf in Radiatoren op. Zijn eerste klanten hiervoor waren Audi , Wanderer , Hansa en andere belangrijke spelers van de markt van destijds.

 In 1911 richt de heer Teves zijn fabriek op in Remdelen en zuigerveren.

 

De Adler Standard is de eerste wagen in 1926 die gebruik maakt van een hydraulisch remsysteem. ATE is hiervoor de leverancier en daardoor werft het een belangrijke postitie op in de markt.

 ATE was ook actief in de motorsport markt. In 1934 levert het zijn remdelen aan belangrijke teams destijds als Auto-Union en Daimler Benz.

 

Ondanks de verwoesting van de fabriek van ATE in de tweede wereldoorlog komt ATE er vrij snel bovenop. In het jaar 1948 heeft ATE al 3500 medewerkers en start het zijn tweede fabriek in het plaatsje Gifhorn.

 

In het jaar 1952 begint ATE met de ontwikkeling van de remschijven, dit omdat het zich realiseert dat remschijven technisch superieur zijn aan de remtrommels.

In 1958 begint ATE zijn massa productie van remschijven in Duitsland. Hierdoor is ATE de leider in de markt.

ATE neemt in het jaar 1960 zijn grootste concurrent over, dit was destijds Dunlop die zich ook specialiseerde in remdelen.

 

Tot op de de dag van vandaag is ATE een van de wereldleiders in remdelen. In Duitsland is ATE de grootste leverancier, in Europa is het de nummer 2. En in de wereld staat ATE in de top 10 van leveranciers in remdelen.

 

ATE onderdelen online bestellen bij Carpartsdeal

 

Carpartsdeal is trots om het merk ATE te mogen voeren in het assortiment auto-onderdelen. Met het merk ATE garanderen wij kwaliteits onderdelen voor lage prijzen. 

Bij Carpartsdeal vind u een uitgebreid aanbod ATE-onderdelen voor uw auto. Met ruim 10.000 verschillende onderdelen van het merk ATE hebben wij een zeer ruim aanbod in ATE producten.

Bij Carpartsdeal profiteert u dus van scherpe prijzen voor bekende onderdelen fabrikanten.

 

Standaard geven wij 2 jaar garantie op alle ATE onderdelen, ook kunt u eenvoudig een verkeerd besteld ATE onderdeel retourneren binnen 30 dagen.

 

Onze complete assortiment ATE onderdelen kunt u hier vinden.

Wanneer u direct op kenteken wilt zoeken naar het gewenste ATE onderdeel kunt u hier klikken

Kijk voor meer informatie op de website van ATE: www.ate-brakes.com

 

ATE auto-onderdelen assortiment bij Carpartsdeal.nl

 

De volgende onderdelen van ATE kunt vinden bij ons in het assortiment:

- Hoofdremcilinders

- Remblokken

- Remschijven

- Remtrommels

- Remslangen

- ABS Sensor

- Handremkabel

- Remvloeistof

- Rembekrachtiger

- Remschoenset

- Slijtageindicator

- Wielremcilinder

- Hulpkoppelingscilinder

- Koppelingskabel

- Koppelingsslang