Eenvoudig verkeerd bestelde onderdelen retourneren

 

Heeft u onverhoopt het verkeerde onderdeel besteld? Pas het niet of wilt u om een andere reden retourneren? Dat kan! 

Download hier het herroepingsformulier 

U kunt deze per e-mail toesturen aan ons, of u kunt per e-mail aangeven dat u een onderdeel wenst te retourneren. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van de onderdelen.

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons magazijn zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@carpartsdeal.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product in goed orde retour ontvangen is. 

 

Zorg er altijd voor dat er een kopie van de factuur wordt meegestuurd met de retournering. Zo kunnen onze medewerkers zien van wie de retournering afkomstig is.

 

Adres voor de retournering:

U kunt een onderdeel retourneren naar:

Carpartsdeal

Marconiweg 3

7591 HH  Denekamp