Carpartsdeal auto onderdelen webshop


Carpartsdeal is opgericht in 2007 met de import en export van automaterialen en onderdelen voor de groothandel en distributeurs. De belangrijkste merken destijds waren TRW, ATE, Valeo, LUK, Bosch, Knecht, Delphi en Mann. Na de jaren volgende hebben wij ons assortiment uitgebreid naar elk bekend merk auto-onderdeel.

Omdat we met verschillende distributeurs in Europa werken zijn we in staat om bekende merken aan te bieden voor hele scherpe prijzen.

 

Wij werken enkel met gerenommeerde merken voor auto onderdelen, bij Carpartsdeal kiest u voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Daarom hebben wij in 2018 besloten onze eigen webshop op te richten om op deze manier de beste prijzen toegankelijk te maken voor de particulier. Wij zijn continu bezig met het optimaliseren en het uitbreiden van onze webshop. Alle onderdelen die worden aangeboden op Carpartsdeal voldoen aan de Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen. Carpartsdeal werkt uitsluitend met EU gekeurde producten.

De 460.000 producten die wij vermelden op de webshop betreffen alle producten die binnen 3 werkdagen leverbaar zijn. Mocht u een product niet vinden dan betekent dit niet dat Carpartsdeal dit niet kan aanbieden. Vraag gerust in de chat of per e-mail naar het product dat u zoekt, dan helpen wij u graag verder.

 

Mocht een product niet naar wens zijn, of heeft u onverhoopt een verkeerd product besteld dan kunt u deze altijd retourneren binnen 14 dagen. U krijgt dan na ontvangst en controle van de retournering uw aankoopbedrag terug binnen 14 werkdagen.

Bij Carpartsdeal vind u een uitgebreid aanbod auto onderdelen voor uw auto. Alle getoonde producten zijn  nieuw en van hoogwaardige kwaliteit. Zo vind u bij Carpartsdeal remdelen, filters, motoronderdelen, sensoren, elektrische onderdelen, parkeersensoren, koppelingssets, vliegwielen, druklagers en meer onderdelen voor uw auto. 

Verdere informatie over bijvoorbeeld remdelen en autofilters kunt u vinden in het hoofdmenu. Hierin wordt de werking van de genoemde producten omschreven en hoe u deze eenvoudig zelf kunt vervangen. 

Omdat we waarde hechten aan het leveren van kwaliteitsproducten kunt u bij ons enkel de bekende / gerenommeerde merken vinden zoals Bosch, TRW, Knecht, Mann, Valeo, LUK, Sachs, ATE, Ferodo, Filtron, Monroe, Moog, Delphi en meer. Deze merken zijn al decennialang actief op de markt. Hierdoor profiteert u dus van de jarenlange ervaring van deze autoonderdelen fabrikanten. Deze fabrikanten leveren ook de producten voor de eerste montage aan de autofabrikanten. 

Bij Carpartsdeal koopt u dus altijd een kwalitatief hoogwaardig merk voor een scherpe prijs. Ook kunt u regelmatig gebruikmaken van de verschillende kortingscode's die wij aanbieden in onze webshop. Deze code wordt doorgaans weergegeven op de hoofdpagina van onze webshop. Dus naast de scherpe prijzen voor auto onderdelen profiteert u ook van extra kortingen op de onderdelen.

 

Verzending

Carpartsdeal werkt samen met erkende transportbedrijven (zoals DHL , GLS , DPD) die de beste service en leveringstijden garanderen. Voor de binnenland distributie maken wij gebruik van PostNL. Uw bestelling wordt afgeleverd bij u thuis of op een door u opgegeven adres.

Klantenservice

Bij Carpartsdeal geldt dat de klant koning is. Is een product niet naar wens of heeft u onverhoopt een verkeerd product besteld dan kunt u deze natuurlijk retourneren.

Ook wanneer u problemen heeft met het vinden van het juiste product kunt u ons natuurlijk contacteren, dit kan door telefonisch contact met ons op te nemen of via e-mail.

Beste prijs

Carpartsdeal streeft ernaar om ten alle tijde de beste prijs aan te kunnen bieden. Houdt u onze website in de gaten voor de beste deals van de maand. Carpartsdeal heeft elke maand weer een nieuwe "BEST DEAL"